Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.



 RAVIOLI MET RICOTTA
RAVIOLI MET RICOTTA

Chef: Albert Verdeyen
Menugang: Hoofdgerechten
Categorie: Vlees
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• 24 raviollivelletjes
• 1 potje ricotta
• 250 gram verse spinazie
• boter
• 1 ei
• salie
• 250 gram spek
• 1 teentje look
Werkwijze

  • Kruid de ricotta met peper & zout en doe er de gehakte spinazie bij
  • Meng het ei met wat water
  • Leg de raviolivelletjes voor je en smeer 1 velletje in met het eigeel
  • Leg een klein hoopje ricotta op het velletje, leg er een ander velletje op en druk goed aan.
  • Kook de velletjes 1 minuut in kokend gezouten water
  • Smelt ondertussen wat Fama, bak er de spekblokjes en de look in aan
  • Hak de salie fijn en doe hem bij het spek
  • Haal de ravioli uit het water en leg ze ook in de saus
  • Schik op het bord, strooi er nog wat Parmezaanse kaas over en kruid nog eens met peper en zout







  • Waarderingen ( 1 reactie | 2 waarderingen )



    nog lekkerder met gorgonzolasaus heerlijk
    floriana



     


    Onze partners


    icoon filmpje   Angels Share Angels Share