Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.



Ravioli gevuld met champignons
Ravioli gevuld met champignons

Chef: Albert Verdeyen
Menugang: Hoofdgerechten
Categorie: Vegetarisch
Type: Pasta
Aantal personen: 4





Benodigdheden

• boter
• 1 flesje pasta
• 200 gram champignons de paris, flandria groenten
• zout, peper
• 100 gram ricotta
• 50 gram gemalen parmezaan
• 1/4 busseltje kervel
Werkwijze

  • Hak de champignons in kleine blokjes en stoof ze aan in Fama.
  • Kruid af met zout en peper en laat het geheel stoven tot al het vocht verdwenen is.
  • Meng de champignons in een kom met de ricotta en de Parmezaan en laat vervolgens afkoelen.
  • Neem 12 ravioliblaadjes en beleg ze met een hoopje champignons. Bestrijk de randjes met het eigeel en leg het tweede ravioliblaadje erop.
  • Kleef de twee blaadjes op elkaar en maak ze mooi rond.
  • Pocheer de ravioli ongeveer 2 Ć  3 minuten in water. Ze zijn gaar als ze komen bovendrijven.
  • Serveer de ravioli met een beetje olijfolie en wat kervel.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners

    •  

    icoon filmpje   Angels Share Angels Share