Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.



 SCAMPISOEP MET KOKOS
SCAMPISOEP MET KOKOS

Chef: Albert Verdeyen
Menugang: Soepen
Categorie: Vis
Type: Wok
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• water
• 1 eetlepel ph-kippenbouillon
• 12 scampi
• 1 teentje look
• 4 dl kokosmelk
• 1 flesje lente-ui
• 1 eetlepel fijngesneden gember
• 2 sap van limoenen
• 200 gram peultjes
• 2 tomaten
• 1 flesje koriander
• alpro soya cuisine
• boter
Werkwijze

  • Doe een beetje Fama in de wok en bak de scampi aan.
  • Snijd de look en voeg deze eraan toe.
  • Snijd de peultjes en de uitjes in stukjes.
  • Voeg de gember eraan toe.
  • Snijd de tomaat in stukken en voeg deze er eveneens aan toe.
  • Doe nu water bij deze groenten tot ze half onder staan en vul aan met de kokosmelk.
  • Voeg er ook de PH Groentebouillon en het limoensap aan toe.
  • Laat het geheel even opkoken.
  • Hak de koriander fijn en voeg deze eraan toe.
  • Serveer de soep en werk af met een takje koriander.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners


    icoon filmpje   Angels Share Angels Share