Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.



SLAATJE MET SINT-JAKOBSSCHELPEN
SLAATJE MET SINT-JAKOBSSCHELPEN

Chef: Albert Verdeyen
Menugang: Voorgerechten
Categorie: Zeevruchten
Type: Slaatjes
Aantal personen: 4





Benodigdheden

• 20 sint-jakobsschelpjes
• 4 reepjes sla
• 4 eetlepels pijnboompitten
• 3 eetlepels balsamicoazijn
• 6 eetlepels olijfolie
• boter
• olijfolie
• kervel
• dille
Werkwijze

  • Meng de sla met de balsamicoazijn en olijfolie.
  • Bak de sint-jakobsschelpjes aan beide kanten bruin in olijfolie met een klontje Fama.
  • Serveer de sla met de sint-jakobsschelpjes en overstrooi met pijnboompitten, kervel en dille.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners


    icoon filmpje   Angels Share Angels Share