Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.



 TARTAAR VAN VERSE TONIJN
TARTAAR VAN VERSE TONIJN

Chef: Albert Verdeyen
Menugang: Voorgerechten
Categorie: Vis
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• 200 gram verse tonijn
• soeplepel kappertjes
• soeplepel fijngesneden sjalot
• koffielepel bieslook
• peper
• zout
• 100 gram rucola
• 1 citroen
• olijfolie
• boter
Werkwijze

  • Snijd de tonijn in blokjes. (nog een beetje bevroren).
  • Voeg de sjalot, de bieslook en de kappertjes toe.
  • Kruid met peper en zout en voeg het citroensap en de olijfolie toe.
  • Laat ongeveer 1 uur rusten in de koelkast.
  • Maak een toast met een ringvorm en bak die in een beetje Fama.
  • Schik de tartaar in de ringvorm, leg het tartaarringetje op een ronde toast en werk af met de rucola en een straaltje olijfolie extra vergine.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners


    icoon filmpje   Angels Share Angels Share