Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediënten in huis en
stel zelf je recept samen.



AJUINPUREE MET KOTELET EN KAAS GEGRATINEERD
AJUINPUREE MET KOTELET EN KAAS GEGRATINEERD

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Hoofdgerechten
Categorie: Vlees
Type: Aardappelgerechten
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• 2 uien
• 12 el puree
• boter
• 4 koteletten
• 4 el gemalen kaas
• 4 el spekblokjes
• 4 el parmezaanpoeder
• 2 dl water
• 1 el runderbouillon
• 2 el gehakte peterselie
Werkwijze

  • Versnijd de uien en stoof ze aan in wat boter tot ze mooi glazig en bruin zijn
  • Meng de uien met de puree
  • Bak de koteletten aan in boter langs beide kanten bruin
  • Beleg het vlees met de kaas en het spek
  • Bepoeder met de parmezaan
  • Zet gedurende 10‘ in een oven van 180°
  • Serveer met de puree
  • Blus de pan met water en voeg er de PH bouillon bij
  • Bestrooi met de peterselie







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners


    icoon filmpje   Angels Share Angels Share