Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland



AJUINPUREE MET KOTELET EN KAAS GEGRATINEERD
AJUINPUREE MET KOTELET EN KAAS GEGRATINEERD

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Hoofdgerechten
Categorie: Vlees
Type: Aardappelgerechten
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• 2 uien
• 12 el puree
• boter
• 4 koteletten
• 4 el gemalen kaas
• 4 el spekblokjes
• 4 el parmezaanpoeder
• 2 dl water
• 1 el runderbouillon
• 2 el gehakte peterselie
Werkwijze

  • Versnijd de uien en stoof ze aan in wat boter tot ze mooi glazig en bruin zijn
  • Meng de uien met de puree
  • Bak de koteletten aan in boter langs beide kanten bruin
  • Beleg het vlees met de kaas en het spek
  • Bepoeder met de parmezaan
  • Zet gedurende 10‘ in een oven van 180°
  • Serveer met de puree
  • Blus de pan met water en voeg er de PH bouillon bij
  • Bestrooi met de peterselie







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)