Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.



ANANASTARTAAR MET GRENADINESAUSJE
ANANASTARTAAR MET GRENADINESAUSJE

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Voorgerechten
Categorie: Vegetarisch
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• 1/2 ananas
• munt
• 8 eetlepels grenadine
• 2 eetlepels frambozenazijn
• 4 eetlepels fijngehakte noten
• pijnboompitten
• 4 eetlepels olijfolie
• 2 eetlepels vandemoortele arachideolie
• 1 eetlepel notenolie
• 8 eetlepels suiker
Werkwijze

  • Snijd de ananas in heel fijne blokjes.
  • Meng ze met 4 eetlepels suiker.
  • Meng de grenadine met de frambozenazijn en de 2 oliĆ«n.
  • Cutter de noten met de helft van de munt en 4 eetlepels suiker.
  • Frituur de rest van de munt.
  • Leg de ananas op het bord met daarbovenop de crumble van noten.
  • Werk af met de gefrituurde munt en de vinaigrette.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners


    icoon filmpje   Angels Share Angels Share