Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.



ARTISJOK MET GEPOCHEERD EI
ARTISJOK MET GEPOCHEERD EI

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Voorgerechten
Categorie: Vegetarisch
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• 4 artisjokbodems
• 4 eieren
• 3 eierdooiers
• 3 eetlepels water
• 120 gram alpro soya bakken & braden
• 2 eetlepels citroensap
• kervel
Werkwijze

  • Kook de artisjokbodems in een blanc (water, citroen en bloem) tot ze gaar zijn.
  • Klop de eierdooiers met water en citroensap gaar op een licht vuurtje tot een schuimige massa.
  • Werk op met de gesmolten boter.
  • Pocheer de eieren in water met zout en azijn.
  • Serveer de artisjokbodems samen met het ei, de citroenmousseline en de kervel.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners


    icoon filmpje   Angels Share Angels Share