Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediënten in huis en
stel zelf je recept samen.



ASPERGEBOUILLON MET GEPOCHEERD EITJE
ASPERGEBOUILLON MET GEPOCHEERD EITJE

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Soepen
Categorie: Vegetarisch
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• 4 asperges
• 12 morieljes
• look (fijngehakt)
• 1 eetlepel fijngehakte basilicum
• 1 tomaat
• 4 eitjes
• 2 dl water
• 1 eetlepel ph-kippenbouillon
• 4 schijfjes coppa
• alpro soya bakken & braden
Werkwijze

  • Schil de asperges en snijd ze in schijfjes.
  • Doe ze in een stoomschaaltje samen met de fijngesneden morieljes en de look.
  • Giet het water eroverheen en voeg de PH Groentebouillon eraan toe.
  • Stoom dit gedurende 2 minuten op 120° C.
  • Ontvel en ontpit de tomaat.
  • Bak de coppa gedurende 20 minuten op 180° C.
  • Pocheer de eitjes.
  • Haal de bouillon door een zeef en meng de asperges met de tomaat en de basilicum.
  • Serveer met het gepocheerd ei en de bouillon.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners


    icoon filmpje   Angels Share Angels Share