Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.



ASPERGES MET GEPOCHEERD EI
ASPERGES MET GEPOCHEERD EI

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Hoofdgerechten
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• 4 eieren
• 4 el alpro soya cuisine
• alpro soya bakken en braden
• 1 bussel groene asperges
• 1 el ph-kippenbouillon
• kervel
• bieslook of platte peterselie
• 2 el witte wijnazijn
Werkwijze

  • Schil de asperges en snijd ze in schijfjes van 1 1/2 cm dik.
  • Stoof de asperges zachtjes aan in een pan met wat Alpro soya bakken en braden gedurende 6 min.
  • Kruid met PH Pepermix en zout.
  • Blus met azijn en voeg er de Alpro soya cuisine aan toe.
  • Laat goed opkoken tot een gebonden saus.
  • Pocheer de eieren.
  • Voeg er 1 el PH Groentebouillon aan toe en witte wijnazijn.
  • Hak de kruiden en doe ze bij de asperges.
  • Serveer de asperges met daarop het ei.
  • Werk af met kruiden.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners


    icoon filmpje   Angels Share Angels Share