Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediënten in huis en
stel zelf je recept samen.



ASSORTIMENT KAASKLETSKOPPEN
ASSORTIMENT KAASKLETSKOPPEN

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Nagerechten
Type: Kids gerechten
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• 150 gram geklopte room
• 30 gram eiwit
• 110 gram emmental (roquefort, beaufort, parmesan)
• 40 gram maïzena
• paprikapoeder
• ph curry
• ph pepermix
• zout
• alpro bakken en braden
Werkwijze

  • Klop de eiwitten stijf met de mixer.
  • Meng er de maïzena onder met de handklopper tot het stijf is, en voeg de geklopte room toe.
  • Voeg er wat paprikapoeder of PH Curry, PH Pepermix en een snuifje zout aan toe.
  • Smeer het beslag op een beboterde ovenplaat.
  • Overstrooi met Emmental of Beaufort, Parmesan of een stukje Roquefort.
  • Zet 10‘ op 180° in de oven.
  • Serveer met een crémant d‘Alsace cuvée prestige.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners


    icoon filmpje   Angels Share Angels Share