Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.



BROCHETTE VAN SCAMPI EN SINT-JACOBSVRUCHTEN
BROCHETTE VAN SCAMPI EN SINT-JACOBSVRUCHTEN

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Hoofdgerechten
Categorie: Zeevruchten
Type: Bbq
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• 12 scampi
• 12 sint-jacobsvruchten
• 24 fijne spekschijfjes
• 4 brochettestokjes
• 200 gram alpro bakken & braden
• 2 el gehakte peterselie
• 1 teentje look
• 1/2 sjalot
• wat zout
• wat sla
• ph lookkruiden
Werkwijze

  • Rol de sint-jacobsvruchten en scampi op in het spek en steek ze op een brochette.
  • Cutter de Alpro bakken & braden met de look peterselie sjalot en wat Pastis.
  • Schik op aluminiumfolie, rol op tot een worst en laat 2 uur rusten in de koelkast.
  • Grill de brochettes kort en serveer met sla en lookboter en overstrooi met wat lookkruiden.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners


    icoon filmpje   Angels Share Angels Share