Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingredi├źnten in huis en
stel zelf je recept samen.



CANNELONI MET ASPERGES & SCAMPI
CANNELONI MET ASPERGES & SCAMPI

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Hoofdgerechten
Categorie: Vis
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• 16 scampi
• 12 aspergepuntjes (kleine asperges)
• 2 bolletjes buffelmozzarella
• 16 zongedroogde tomaatjes
• sla
• mosterd
• room
• 1 eetlepel ketchup
• 4 zachte lasagneblaadjes
• 1 dl water
• 1 koffielepel ph-groentebouillon
Werkwijze

  • Snijd de scampi, de raketsla, de zongedroogde tomaatjes en de mozzarella in stukjes.
  • Meng alles door mekaar en kruid met peper en zout.
  • Leg het lasagneblaadje voor je en schik er 2 soeplepels van het mengsel op en rol dicht.
  • Doe het water in een pan met de room, de bouillon, de mosterd en de ketchup.
  • Neem een stoommandje, leg er de cannelloni in, doe de aspergepunten erbij en doe de saus erin.
  • Per cannelloni 1 1/2 minuut op 150┬░ C stomen.
  • Leg de canneloni in een diep bord en giet de saus eroverheen.
  • Schik de aspergepunten eromheen.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners

    •  

    icoon filmpje   Angels Share Angels Share