Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.



COUSCOUS MET LAMSVLEES
COUSCOUS MET LAMSVLEES

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Hoofdgerechten
Categorie: Vlees
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• 1
• 1 courgette
• 2 tomaten
• 8 teentjes look
• 2 raapjes
• 1 ajuin
• 400 gram couscous
• saffraan
• 2 sinaasappelen
• 2 eetlepels runderbouillon
• water
• koriander
• boter
• kruidenmengeling
Werkwijze

  • Snijd de lamsbil in stukken van 3 cm op 3cm.
  • Kruid het vlees aan alle kanten en bak het bruin aan in een beetje boter.
  • Voeg er de fijngesneden uien en look aan toe en blus het geheel met water en het sinaasappelsap tot alles onder staat.
  • Voeg vervolgens de PH Runderbouillon eraan toe en laat dit rustig garen gedurende 90 minuten.
  • Voeg na 45 minuten de fijngesneden groenten, de saffraan en de kruiden eraan toe naar eigen smaak.
  • Serveer het geheel met de couscous en voeg op het eind de verse, fijngesneden koriander eraan toe.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners

    •  

    icoon filmpje   Angels Share Angels Share