Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.



GEGRILDE MELOEN MET STROOP VAN RODE WIJN
GEGRILDE MELOEN MET STROOP VAN RODE WIJN

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Nagerechten
Type: Bbq
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• 6 dl rode wijn
• 8 eetlepels suiker
• 1 vanillestokje
• 1 sinaasappel
• 1 meloen
• 4 bolletjes vanille-ijs
• tijm
Werkwijze

  • Kook de wijn samen met de suiker, het vanillestokje en het sinaasappelsap tot een stroop.
  • Schil en ontpit de meloen en snijd ze in schijfjes van ongeveer een halve cm.
  • Gril de meloenschijven en houd ze warm.
  • Serveer ze met de wijnstroop en een bolletje vanille-ijs.
  • Overstrooi alles met een beetje fijngehakte rozemarijn.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners


    icoon filmpje   Angels Share Angels Share