Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.



KROPSLA MET TUINKRUIDEN EN MOSTERDVINAIGRETTE
KROPSLA MET TUINKRUIDEN EN MOSTERDVINAIGRETTE

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Voorgerechten, Hoofdgerechten
Categorie: Vegetarisch
Type: Slaatjes
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• 2 el mosterd
• 1 ei
• 6 el water
• 4 el witte wijnazijn of gewone azijn
• 1 dl sojaroom
• 4 dl vandemoortele culinaire
• 1 zakje sla
• 1/2 el vinaigrette
• 2 sneetjes brood
• 2 sneetjes meesterlijke ham ph
• 2 gekookte eitjes
• wat kervel
• wat olijfolie
Werkwijze

  • Snijd de ham in reepjes.
  • Snijd het brood in blokjes en bak ze krokant in de Vandemoortele Culinaire.
  • Hak de eitjes fijn.
  • Meng de sla met de vinaigrette,overstrooi met de broodkorstjes, de ham, het gehakte ei en de kervel. Voor 6 dl vinaigrette: 2 el mosterd 1 ei 6 el water 4 el witte wijnazijn of gewone azijn 1 dl Alpro soja cuisine 4 dl Vandemoortele Culinaire
  • TIP:
  • Ideaal bij kip aan het spit, barbecueworsten PH en/of barbecue kippenproducten PH.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners


    icoon filmpje   Angels Share Angels Share