Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.



KRUIDENSALADE MET YOFUVINAIGRETTE
KRUIDENSALADE MET YOFUVINAIGRETTE

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Voorgerechten
Categorie: Vegetarisch
Type: Slaatjes
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• 2 handjesvol slascheuten
• 2 raketsla
• kervel
• viooltjes, rozenblaadjes, borage
• 1 eetlepel frambozenconfituur
• 1 ei
• 6 eetlepels water
• 2 dl olijfolie
• 2 dl alpro soya yofu
• 20 alpro soya tofublokjes
• 2 lente-uitjes
• 1 peperoni
• 8 eetlepels olijfolie
• 4 eetlepels frambozenazijn
Werkwijze

  • Voeg het ei, de confituur, de azijn, het water, de olijfolie en de Alpro soya Yofu samen en mix het geheel.
  • Meng de kruiden onder de sla en de bloempjes en giet de vinaigrette eroverheen.
  • Marineer de Alpro soya Tofublokjes in de olijfolie samen met de azijn, de fijngesneden lente-uitjes en de peperoni en schik de blokjes om de sla heen.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners


    icoon filmpje   Angels Share Angels Share