Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediënten in huis en
stel zelf je recept samen.



KWEEPEERFLAP
KWEEPEERFLAP

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Nagerechten, IJs
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• 4 kweeperen
• 4 el grenadine
• 200 gram suiker
• 1 liter water
• chocolade
• 4 bolletjes vanille ijs
• 4 rondjes bladerdeeg
• 4 el geklopte room
Werkwijze

  • Schil de kweeperen en haal het klokhuis eruit.
  • Kook ze gaar in water met suiker en grenadine.
  • Pureer ze en wikkel ze in bladerdeeg zoals een appelflap.
  • Bestrijk ze met losgeklopte eierdooier.
  • Bak ze op 180° gedurende 10‘.
  • Serveer met de gesmolten chocolade en geklopte room.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners


    icoon filmpje   Angels Share Angels Share