Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.



 PEER MET GEMBER EN RICOTTA
PEER MET GEMBER EN RICOTTA

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Nagerechten
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• 4 peren (vastkokend)
• 8 eetlepels water
• 1 koffielepel gember
• 8 eetlepels ricotta
• 4 eetlepels bruine suiker
• 8 ravioliblaadjes
• wat suiker
• wat munt
• wat chocolade
• bakboter
Werkwijze

  • Schil de peren, haal het klokhuis eruit. Bak de peren bruin in Alpro Bakken en Braden, overstrooi ze met 4 eetlepels suiker en de gember.Overgiet met water en laat inkoken tot de peren baden in een soort caramel.
  • Frituur de ravioliblaadjes.
  • Meng de ricotta met de suiker.
  • Bouw een toren van de peren met de ravioliblaadjes en de ricotta. Overstrooi met bloemsuiker.
  • Besprenkel met gesmolten chocolade en versier met wat munt.







  • Waarderingen ( 1 reactie | 2 waarderingen )



    Het was om duimen en vingers af te likken lekker
    Godelieve



     


    Onze partners

    •  

    icoon filmpje   Angels Share Angels Share