Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediënten in huis en
stel zelf je recept samen.



SALTIMBOCCA VAN ZALM
SALTIMBOCCA VAN ZALM

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Hoofdgerechten
Categorie: Vis
Type: Pasta
Aantal personen: 4





Benodigdheden

• 400 gram verse zalm
• 4 sneetjes bacon (cock‘s)
• 1 eetlepel gehakte salie
• 2 bolletjes mozzarella
• italiaanse kruiden
Werkwijze

  • Snijd de zalm in plakken van 2 cm en beleg ze met mozzarella, sneetjes bacon, een beetje salie en kruid af met PH Italian mix.
  • Stoom de zalm gedurende 1 minuut op lage temperatuur en serveer eventueel met pasta.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners


    icoon filmpje   Angels Share Angels Share