Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.



SPECULAASPASTA
SPECULAASPASTA

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Nagerechten
Type: Kids gerechten
Aantal personen: 4





Benodigdheden

• 3 eieren
• 150 gram suiker
• 1 dl koffie
• 200 gram speculoos
• 150 gram boter
• nootmuskaat
Werkwijze

  • Klop de eieren op met de suiker en de koffie, op een licht vuurtje. Het moet een stevige sabayon worden.
  • Verbrijzel de koekjes en voeg ze toe aan de sabayon (van het vuur).
  • Roer de koude boter door het geheel.
  • Voeg er nog nootmuskaat aan toe naar smaak.
  • Plaats in de koelkast en laat een nacht rusten.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners

    •  

    icoon filmpje   Angels Share Angels Share