Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.

Omega Pharma - Quickstep fandorp

Kookeiland is al sinds enkele jaren partner van Omega Pharma - Quick-Step en verantwoordelijk voor alle maaltijden van de renners en VIPS tijdens de grote wielerkoersen. Kookeiland zal in samenwerking met OPQS tijdens de Tour de France een fandorp organiseren langsheen het parcours. De ploeg wil niet alleen zijn VIPS dagelijks voorzien van een lekkere maaltijd, maar zal ook de supporters op het parcours ontvangen om hun lievelingsploeg en/of renner aan te moedigen.

In een ambiance die past bij zomervakantie, kamperen, samenhorigheid en Belgisch enthousiasme, zal er om de 2 dagen een staanplaats geboden worden aan een 50-tal mobilhomes die dagelijks meereizen met de Tour de France. Het OPQS Fan Village wordt om de 2 dagen opgesteld zodat de mobilhomes de kans hebben om tijdig op de staanplaats te geraken.

Iedere middag ontvangt chef Albert Verdeyen als gastheer de mobilhome karavaan in de OPQS Fan Village.

Nog voor de wedstrijd, zal de ploegleiding van Omega Pharma - Quick-Step in de OPQS Fan Village verslag uitbrengen over de conditie en verwachtingen van de ploeg die dag. Rond de middag zullen ook de VIPS van Omega Pharma - Quick-Step hun middaglunch nemen in het VIP gedeelte van de OPQS Fan Village.

Vanaf 14u gaat de OPQS Fan Village open voor het grotere publiek. Toegang tot de OPQS Fan Village is gratis. Supporters kunnen hier terecht voor een snack en een drankje, waarbij ze de publiciteitskaravaan en de renners zien voorbij rijden, kunnen aanmoedigen en nadien het verloop van de wedstrijd verder kunnen volgen op een scherm. Alle bezoekers krijgen bovendien een fanpakket, bestaande uit een OPQS T-shirt, pet en vlaggetje.

De OPQS Fan Village moet een samenkomstplaats zijn voor alle OPQS supporters en andere wielerfans, om zo de renners een grote duw in de rug te geven wanneer ze de OPQS Fan Village passeren. Op beide rustdagen zal het OPQS Fan Village tevens geopend zijn en zullen er diverse activiteiten georganiseerd worden!

Onze partners

  •  

icoon filmpje   Angels Share Angels Share