Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.

Amica

amica

Amica: dé nieuwe vorm van partycooking

Geen zin in de zoveelste gourmet of fondue? Ontdek dan nu een nieuwe manier om gezellig samen te eten met vrienden, rondom de barbecook® Amica! Met deze tafelgrill bereidt iedereen zelf zijn eten rond een authentiek vuur. Gemakkelijk en gezelligheid troef!

De Amica werkt op speciaal door barbecook® ontwikkelde Cook Chips. Door hun unieke samenstelling op basis van bamboe ontstaat er tijdens het grillen met deze Cook Chips geen geurhinder. Staat er gemarineerd of vetrijk voedsel op het menu? Gebruik dan gewoon de meegeleverde grillplaat. De Cook Chips aanmaken doe je met behulp van de barbecook® brandpasta. Een half uurtje later is de Amica grillklaar!

Bij het grillen kun je ofwel het grillrooster ofwel de grillplaat gebruiken. Bij de Amica horen ook nog een siliconen onderlegger, een receptenboekje en 4 kleine grilltangen. Zo kan iedereen zijn gerechten bereiden zoals hij/zij dat wil. Dit alles komt in een aantrekkelijke verpakking, klaar om meteen cadeau te doen.

Weetje: de Amica is gegroeid uit een idee van chef Curd Velghe dat in 2007 de halve finale haalde van het één-programma De Bedenkers. Na afloop van het programma werkte barbecook® het ontwerp voort uit, met de Amica als resultaat!


Onze partners

  •  

icoon filmpje   Angels Share Angels Share