

Chef:
Menugang: Voorgerechten
Categorie: Vegetarisch
Type: Slaatjes
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:

Tijdsduur:







Benodigdheden
• 1 sla
• 2 sneden wit brood
• 25 gram parmezaankrullen
• 1 teentje knoflook
• 1 eetlepel boter
• 6 gezouten ansjovissen
• 1 ei
• 1 el worcestersaus
• 6 eetlepels room
• 1 eetlepel citroen
• 2 eetlepels gemalen parmezaan
• 1 koffielepel mosterd
• zout, peper
• 1 sla
• 2 sneden wit brood
• 25 gram parmezaankrullen
• 1 teentje knoflook
• 1 eetlepel boter
• 6 gezouten ansjovissen
• 1 ei
• 1 el worcestersaus
• 6 eetlepels room
• 1 eetlepel citroen
• 2 eetlepels gemalen parmezaan
• 1 koffielepel mosterd
• zout, peper
Werkwijze
Snijd de ansjovis in stukjes. Meng vervolgens alle ingrediƫnten voor de vinaigrette.
Voeg de ansjovis toe en laat rusten. Snijd het brood in blokjes.
Smelt de Fama in een pan en strooi de blokjes brood erin.
Roer geregeld door elkaar en voeg op het laatst de gehakte look toe.
Snijd de sla in stukken en leg die in een grote schaal.
Giet de dressing erover en meng met je handen.
Werk af met de croutons en parmezaankrullen.
Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)

