

Chef:
Menugang: Soepen
Categorie: Vis
Type: Wok
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:

Tijdsduur:







Benodigdheden
• water
• 1 eetlepel ph-kippenbouillon
• 12 scampi
• 1 teentje look
• 4 dl kokosmelk
• 1 flesje lente-ui
• 1 eetlepel fijngesneden gember
• 2 sap van limoenen
• 200 gram peultjes
• 2 tomaten
• 1 flesje koriander
• alpro soya cuisine
• boter
• water
• 1 eetlepel ph-kippenbouillon
• 12 scampi
• 1 teentje look
• 4 dl kokosmelk
• 1 flesje lente-ui
• 1 eetlepel fijngesneden gember
• 2 sap van limoenen
• 200 gram peultjes
• 2 tomaten
• 1 flesje koriander
• alpro soya cuisine
• boter
Werkwijze
Doe een beetje Fama in de wok en bak de scampi aan.
Snijd de look en voeg deze eraan toe.
Snijd de peultjes en de uitjes in stukjes.
Voeg de gember eraan toe.
Snijd de tomaat in stukken en voeg deze er eveneens aan toe.
Doe nu water bij deze groenten tot ze half onder staan en vul aan met de kokosmelk.
Voeg er ook de PH Groentebouillon en het limoensap aan toe.
Laat het geheel even opkoken.
Hak de koriander fijn en voeg deze eraan toe.
Serveer de soep en werk af met een takje koriander.
Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)

