Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.



Brabantse platte kaas met Breydelham, appel, munt en curry
Brabantse platte kaas met Breydelham, appel, munt en curry

Chef: Johan Deboeverie
Menugang: Aperitiefhapjes
Categorie: Vlees
Aantal personen: 12
Moeilijkheidsgraad:
Tijdsduur:





Benodigdheden

• 250 gram platte kaas
• 100 gram breydelham
• 1 appel
• enkele munt
• 1 el currypoeder
• peper, zout
Werkwijze

  • Snijd de Breydelham in kleine blokjes (brunoise) van 0,5 cm op 0,5 cm.
  • Snijd ook de groene appel in hetzelfde formaat.
  • Snijd vervolgens de munt fijn en voeg alles toe aan de platte kaas.
  • Breng deze op smaak met wat currypoeder, peper en zout.
  • Doe de platte kaas in een spuitzak en serveer koud in een aperitiefglaasje.
  • Werk het hapje af met een zeer dun schijfje appel en een snuifje currypoeder.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners

    •  

    icoon filmpje   Angels Share Angels Share