

Chef:
Menugang: Nagerechten, IJs
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:

Tijdsduur:







Benodigdheden
• 1 ananas
• 1 bosje koriander
• 2 eetlepels pijnboompitjes
• 2 eetlepels suiker
• 1/2 chilipeper
• soja ijs
• 1/2 dl sojaroom
• 1 ananas
• 1 bosje koriander
• 2 eetlepels pijnboompitjes
• 2 eetlepels suiker
• 1/2 chilipeper
• soja ijs
• 1/2 dl sojaroom
Werkwijze
Snijd de ananas in kleine stukjes, doe er de fijngehakte chilipeper bij en stoom gedurende 1 minuut op 120° C.
Neem een vijzel, doe er de pijnboompitjes, de suiker, de koriander en de Alpro soya Light Cuisine in en stamp alles superfijn.
Haal de ananas uit de oven en mix hem.
Schik in een diep bord, versier met de pesto en leg er een bolletje ijs bij.
Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)

