

Chef:
Menugang: Soepen
Categorie: Vegetarisch
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:

Tijdsduur:








Benodigdheden
• 4 asperges
• 12 morieljes
• look (fijngehakt)
• 1 eetlepel fijngehakte basilicum
• 1 tomaat
• 4 eitjes
• 2 dl water
• 1 eetlepel ph-kippenbouillon
• 4 schijfjes coppa
• alpro soya bakken & braden
• 4 asperges
• 12 morieljes
• look (fijngehakt)
• 1 eetlepel fijngehakte basilicum
• 1 tomaat
• 4 eitjes
• 2 dl water
• 1 eetlepel ph-kippenbouillon
• 4 schijfjes coppa
• alpro soya bakken & braden
Werkwijze
Schil de asperges en snijd ze in schijfjes.
Doe ze in een stoomschaaltje samen met de fijngesneden morieljes en de look.
Giet het water eroverheen en voeg de PH Groentebouillon eraan toe.
Stoom dit gedurende 2 minuten op 120° C.
Ontvel en ontpit de tomaat.
Bak de coppa gedurende 20 minuten op 180° C.
Pocheer de eitjes.
Haal de bouillon door een zeef en meng de asperges met de tomaat en de basilicum.
Serveer met het gepocheerd ei en de bouillon.
Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)

