

Chef:
Menugang: Soepen
Categorie: Vegetarisch
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:

Tijdsduur:







Benodigdheden
• 1,5 kg witte asperges
• 1 aardappel
• 1/2 ajuin
• 1 wit prei
• 1/2 el ph-kippenbouillon
• 2 liter kookvocht of water
• 1 klontje bakboter
• 1/2 dl sojaroom
• 1,5 kg witte asperges
• 1 aardappel
• 1/2 ajuin
• 1 wit prei
• 1/2 el ph-kippenbouillon
• 2 liter kookvocht of water
• 1 klontje bakboter
• 1/2 dl sojaroom
Werkwijze
Snijd alle groenten zeer fijn.
Doe een klontje Alpro Soja Bakken en Braden in de pot en stoof de groentjes rauw aan.
Snijd de puntjes van de asperges en snijd het onderste van de asperges zeer fijn, voeg toe en stoof mee rauw aan gedurende 6 minuten.
Giet het kookvocht erbij of gebruik water en voeg een lepel PH groentebouillon toe.
Het geheel laten opkoken en als alle groenten heel zacht gekookt zijn, dan de soep mixen tot alles mooi glad is.
Voeg nog wat Alpro Cuisine toe voor de smeuïgheid en laat de aspergepunten op het einde meekoken. Je kiest hier zelf of je ze ook helemaal gaar kookt ofwel of je ze beetgaar wenst.
Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)

