

Chef:
Menugang: Voorgerechten
Categorie: Vegetarisch
Type: Slaatjes
Aantal personen: 4
Moeilijkheidsgraad:

Tijdsduur:







Benodigdheden
• 2 handjesvol slascheuten
• 2 raketsla
• kervel
• viooltjes, rozenblaadjes, borage
• 1 eetlepel frambozenconfituur
• 1 ei
• 6 eetlepels water
• 2 dl olijfolie
• 2 dl alpro soya yofu
• 20 alpro soya tofublokjes
• 2 lente-uitjes
• 1 peperoni
• 8 eetlepels olijfolie
• 4 eetlepels frambozenazijn
• 2 handjesvol slascheuten
• 2 raketsla
• kervel
• viooltjes, rozenblaadjes, borage
• 1 eetlepel frambozenconfituur
• 1 ei
• 6 eetlepels water
• 2 dl olijfolie
• 2 dl alpro soya yofu
• 20 alpro soya tofublokjes
• 2 lente-uitjes
• 1 peperoni
• 8 eetlepels olijfolie
• 4 eetlepels frambozenazijn
Werkwijze
Voeg het ei, de confituur, de azijn, het water, de olijfolie en de Alpro soya Yofu samen en mix het geheel.
Meng de kruiden onder de sla en de bloempjes en giet de vinaigrette eroverheen.
Marineer de Alpro soya Tofublokjes in de olijfolie samen met de azijn, de fijngesneden lente-uitjes en de peperoni en schik de blokjes om de sla heen.
Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)

