Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.



RAVIOLI VAN COURGETTE EN LOOK
RAVIOLI VAN COURGETTE EN LOOK

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Voorgerechten
Categorie: Vegetarisch
Aantal personen: 4





Benodigdheden

• 8 ravioliblaadjes
• 1 courgette
• 1 teentje look
• 3 dl water
• 1 eetlepel ph-kippenbouillon
• 100 gram cantharellen
• bloem
• 1 ei
• ph italian mix
• kervel
• boter
Werkwijze

  • Snijd de helft van de courgette in heel fijne brunoise en stoof dit aan in een beetje boter samen met de helft van de look en de PH Italian Mix.
  • Houd alles krokant en laat vervolgens afkoelen.
  • Neem 4 ravioliblaadjes en smeer ze in met een beetje eigeel.
  • Schik er de brunoise van de courgette bovenop en leg hier het tweede ravioliblaadje bovenop.
  • Snijd de rest van de courgette in fijne julienne.
  • Haal deze stukjes door de bloem en frituur ze.
  • Warm het water op met de PH Groentebouillon en voeg er de rest van de look aan toe.
  • Voeg daar de gewassen cantharellen en de PH Italian Mix aan toe.
  • Pocheer de ravioli en serveer ze in het soepje.
  • Versier met de kervel en de gefrituurde courgette.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners

    •  

    icoon filmpje   Angels Share Angels Share