Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediënten in huis en
stel zelf je recept samen.



rosé soepje in gelei
rosé soepje in gelei

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Nagerechten
Aantal personen: 4





Benodigdheden

• 4 dl rosé wijn
• 1 doosje framboos
• 1/2 doosje aardbei
• 1 flesje bosbessen
• 1 vanillestokje
• rijstnoedels
• suiker
• suiker
• munt
• gelatineblad
Werkwijze

  • Kook de wijn met 8 el suiker, gelatine en het opengesneden vanillestokje, tot hij tot een vierde is ingekookt.
  • Laat afkoelen in de koelkast gedurende 4-5 uur.
  • Haal de gelei uit de koelkast en roer erin, schik in het midden van een diep bord 2 soeplepels, strooi er rood fruit over.
  • Frituur de rijstnoedels en schik op de soep.
  • Hak de munt fijn en strooi die erover.
  • Versier met wat bloemsuiker.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners

    •  

    icoon filmpje   Angels Share Angels Share